Nintendo Switch Games

De Nintendo Switch games zijn al voor een deel bekend gemaakt en je zult nog veel nieuwe spellen in 2017 online kunnen kopen. De bekende games van Nintendo zullen ook op de Switch te spelen zijn. Denk aan de Nintendo Games als Mario en Zelda. Daarnaast zullen er ook nog andere Nintendo Switch games op de gamemarkt verschijnen waar menig Nintendo gamer van zal smullen. Ben je opzoek naar een Nintendo Switch aanbieding met spel? De volgende spellen kun je op de Nintendo Switch spelen:

Mario
Mario kart
Zelda
The Legend of Zelda: (Breath of the wild)
Splatoon
NBA basketbal
Skyrim
Monster Hunter

 

nintendo-switch-games

Beste Nintendo Switch spellen

Nintendo Switch Mario
We kennen hem allemaal en als je de vraag stelt wie het gezicht van Nintendo is dan zal 90% antwoorden, MARIO. De game zal in een geheel nieuw jasje worden gestoken en de special effects van het spel zullen beter zijn dan ooit.

Nintendo Switch Mario Kart
Wie is er niet verslaafd geweest aan Super Mario kart? Geen 1 race was hetzelfde en het opnemen tegen vrienden zal met de Nintendo Switch wel even iets anders zijn dan op de oude consoles.

Nintendo Switch Zelda, The legend of Zelda
Een begrip onder de echte Nintendo fans is Zelda. In de nieuwe Nintendo game zal het de versie worden van ‘The Breath of the wild”. Je zag het spel al voorbij komen in verschillende Nintendo Switch promo video’s.

Al deze games staan hoog op het verlanglijstje van veel Nintendo gamer. Nintendo president Tatsumi Kmishima heeft al aangegeven dat alle spellen een hele nieuwe spelsensatie worden dankzij de Nintendo Switch en dat de echte gamers dit niet kunnen vergelijken met de Nintendo Wii of de Wii U consoles. Veel oude bekende Nintendo spellen alleen dan in een nieuw jasje en toch ook een aantal nieuwe games. De Nintendo Switch prijs zal rond de €250 liggen en de Switch games tussen de €25 en €65

Nintendo Switch games bestellen?

De Nintendo Switch games bestellen kan uiteraard eenvoudig via Nintendoswitched.nl. Zodra je de Nintendo Switch kunt kopen en de game bundels beschikbaar zijn zullen wij de online aanbiedingen met je delen!

De beste deal op dit moment | €398