Switch Prijs

De eerste vraag die veel gamers zichzelf nu zullen stellen is, wat is de Nintendo Switch prijs? Voor rond de €300 kun je de Nintendo Switch kopen. Dit ligt er natuurlijk wel aan waar je hem koopt en of er een actie is. Op Nintenodswitched.nl houden we je graag op de hoogte van de Nintendo Switch aanbiedingen.

De volgende vraag is of je wel zult wachten op de Nintendo Switch release date of dat je de Nintendo Switch pre order mogelijkheid gebruikt om de console als eerste in huis te hebben. Tot nu toe zijn de berichten namelijk veelbelovend en dat geldt ook na het zien van de Nintendo Switch promo video. De echte Nintendo gamer zal zeker de Nintendo Switch kopen. Goedkoop en voorzien van vele speciale mogelijkheden.  De Nintendo Switch pre-order lijkt dan ook succesvol te gaan verlopen.

nintendo-switch-prijs

Beste Nintendo Switch prijs

Waar vind je de beste Nintendo switch prijs?
Er zijn een tal van websites die zeggen dat zij de beste Nintendo Switch prijs hebben. Zoeken naar de juiste deal kan je dan ook aardig wat geld besparen. Wij van nintendoswitched.nl houden dagelijks de beste aanbiedingen voor je in de gaten om er zo voor te zorgen dat je nooit teveel betaald voor je Nintendo Switch. Je zou dus nog even verder kunnen zoeken maar betere deals dan op onze site vind je ze niet.

Wat is een redelijke prijs voor een spelcomputer
De vraag wat een redelijke prijs is voor de Nintendo Switch is lastig. Elke spelcomputer kent zijn eigen prijs en mogelijkheden.Waar playstation ooit begon met €595 voor de ps4 zag je dat Nintendo nooit van dit soort prijzen had. Een jaar later koop je de Playstation 4 al voor €225. Zoals het er nu naar uitziet is de Nintendo Switch prijs meer dan redelijk. Een handige spelcomputer met interessante specificaties voor rond de €250 is natuurlijk fantastisch.

Nintendo Switch games prijzen?
De echte Nintendo fans van de spellen Zelda en Mario hebben alles voor over en hun maakt de prijs niks uit. De “gewone” gamer kijkt toch altijd wel even naar het prijskaartje wat aan de spellen hangt. De Nintendo Switch games prijs zal rond de €25 liggen voor de simpele spellen en rond de €65 liggen voor de uitgebreide games. Het is net als bij alle andere spelcomputers; het kost wat maar dan heb je ook wel uren speelplezier.

Goedkope Nintendo Switch

Ben je opzoek naar een goedkope Nintendo Switch? Houdt dan zeker onze website in de gaten. Dagelijks vergelijken wij diverse online Nintendo Switch winkels en stores met hun prijzen.

Opzoek naar een goedkope PS5 controller

De beste deal op dit moment | €398