Sony Playstation 5

Playstation 5

Je zal wel denken, waarom gaan we het over de nieuwe Sony Playstation 5 gaan hebben? Heel simpel, de Sony Playstation 5 wordt een te gekke gameconsole. Tuurlijk gaat onze voorkeur uit naar de gezellige Nintendo Switch maar een Playstation is ook heel leuk. Dus om de vraag over de PS5 echt te beantwoorden moeten we gewoon zeggen dat deze console aandacht verdient. Waar gaan we het in dit artikel over hebben?

PS5 kopen
PS5 prijs
Wanneer kun je de Playstation in Nederland verwachten?
Welke PS5 games komen er uit?

Playstation 5 kopen?

Er zijn veel online shops die doen alsof zij de goedkoopste Playstation 5 verkopen. Zoeken naar de juiste PS5 aanbieding kan je dan ook aardig wat geld besparen en daar spelen deze webwinkels op in. Het zoeken naar de beste PS5 deal of meeste korting op je Sony Playstation 5 kan je ook veel tijd kosten. Winkels die de PS5 in de schappen hebben doen alsof ze een mooie aanbieding hebben zodat jij snel gaat kopen. Al met al had je heel wat euro’s kunnen besparen door de Playstation 5 prijzen te vergelijken. Het zoeken naar de juiste aanbieding voor de PS5 werkt hetzelfde als de Nintendo Switch aanbiedingen. Op onze site vergelijken wij diverse winkels met de goedkoopste Nintendo Switch en zo doet een andere website dat ook. Playstation5kopen.com is zo’n prijs vergelijkingswebsite voor de Playstation 5. Wil je dus niet teveel betalen voor je PS5 dan kun je bij hun de beste aanbiedingen vinden.

Sony Playstation 5 prijs

Playstation5kopen.com zoekt dagelijks naar de goedkoopste PS5 aanbiedingen. Hoe doen zij dat? Heel simpel, in de ochtend gaan zij zo’n 10 websites vergelijken waar je het beste de PS5 kunt kopen. In sommige gevallen mailen een aantal van deze winkels hun van tevoren om aan te geven wat de actuele Playstation 5 prijs is. Het kost hun dan ook een klein beetje tijd om deze informatie te delen met gamers. Zijn er een aantal winkels die dezelfde PS5 prijzen hanteren dan hebben ze 2 opties. Of ze promoten beide webshops of de website die het meeste betaalt promoten zij. Doel is uiteraard wel dat jij de goedkoopste PS5 koopt.

De prijs van de Sony Playstation 5 zal rond de €500 liggen. Wel iets duurder dan de Nintendo Switch he? Dat heeft natuurlijk een paar redenen. 1 daarvan is de nieuwe specs en daarnaast ook de oplage waarin de PS5 verkrijgbaar is.

Goedkope PS5

De vraag wat een redelijke prijs is voor een gameconsole blijft een moeilijke. Om ervoor te zorgen dat je niet teveel betaald ga je opzoek naar de goedkoopste PS5. Het kan je echt veel geld schelen dus dat maakt het al goedkoper. Als je echt goedkoop uit wil zijn dan zal je opzoek moeten gaan naar een dikke aanbieding of de eerste release skippen. Na de eerste release zal de Sony Playstation 5 goedkoper worden.

Wanneer kun je de PS5 kopen?

We kunnen de Sony Playstation 5 rond 2020 in Nederland verwachten. De pre order zal eind 2019 plaatsvinden.

 

Playstation 5 games

Je kunt zelf wel een paar Playstation 5 games bedenken die we zeker terug gaan zien op ons beeldscherm.

  • Grand theft
  • Fifa 20
  • Call of Duty
  • Horizon Zero Down
  • Oddworlds
  • God of War
  • FortNite

Voor de rest zijn er geen nieuwe Playstation 5 games bekend.